3 fantastiske grunde til hvorfor træure er bedre

Har du nogensinde overvejet at købe et træur, men måske var en smule usikker? Du går med tanken om at købe et ur lavet af træ, men gerne vil vide hvad der gøre dem bedre end andre ure?

Vi har sammensat 3 grunde til hvorfor vores kunder på woodwatches.dk synes bedre om træure.

 

  1. Miljøvenlige og smarte 

Alle vores produkter er miljøvenlige, vi mener at miljøet spiller en vigtig rolle i samfundet. Vores kunder nyder virkelig, at vores ure er bæredygtige og ikke er af konservativ materiale eller almindelig træ. Selvom træ er ved at blive en del af den nye fashion trend, passer vores ure til den smarte trend.

spgbk

  1. Kan bæres med alting

I modsætning til almindelige ure, som oftest anvendes når man vil se elegant ud, eller plastik ure som oftest anvendes som hverdagsbrug. Har vi fundet ud af, at vores ure kan bæres med næsten alt og overalt. På grund af det flotte design og den æstetiske appel af træ, vil det balancere til uanset hvilken tøjstil eller begivenhed man skal til. Om du er på stranden, på vej til en bar, eller på arbejdspladsen, kan du stort set bære et af vores mange forskellige træure på woodwatches.dk.

 

33ikke-navngivet

  1.     Unik og forskellige farver

Hos woodwatches.dk har du valget af forskellige farver eller designs. De fleste af vores kunde kan lide, at blande og matche vores ure med forskellige outfits, og vi ser et stort antal drage brug af den fordel. Et træur giver dig muligheden for at vise din personlige stil, og give dig en naturlig attraktivitet.

Det er de 3 grunde til, at vores træ ure er bedre. Hvad kan du lide mest om vores træure? Lad os høre dine tanker!

 

12y13_grande