Woodwatches.dk er Danmark største forhandler af ure lavet af træ. Vores brede sortiment af træure giver vores kunder den mulighed, at de kan vælge lige præcis det træure de forelsker sig i. Kvaliteten af disse ure er ikke til at diskutere, da vores leverandører er specialister i disse kemikaliefrie træure. Disse leverandører kommer fra forskellige steder i verden.

Vi er meget kræsne når det kommer til vores sortiment. Kvaliteten og miljøvenlighed er de vigtigste kerneværdier i vores virksomhed, dette betyder, at du som kunde får hvad du betaler for. Vores mission er ikke kun, at være bæredygtig ur forhandler, men også at genoplive urmagerforretningen på en ny måde. Disse ure er skabt på et unikt måde der giver et helt andet perspektiv på hvordan moderne armbåndsure skal se ud.

Hos Woodwatches.dk lægger vi vægt på et højt serviceniveau. Det betyder blandt andet, at vi altid er tilgængelige for vores kunder hvor man altid kan få hurtig kontakt til den ansvarlige medarbejder. Vi lægger vægt på at overholde svartider når vi skal rådgive vores kunder til det ønskede behov.
Har du spørgsmål kan du skrive til os på kontakt@woodwatches.dk.


Maple som på dansk bliver kaldt for Ahorn, findes over hele verden. Vores Ahorn træ kommer fra nordøst Amerika. De ure der er lavet af Ahorn træ er fremstillet af de ydre ringe, også kaldt splintved.

Der findes forskellige arter af Sandeltræ over hele verden. Sandal træ er værdsat for sin duft som den kan beholde i årtier. Hos woodwatches.dk har vi forskellige ure der er fremstillet af sandeltræ, hvert ur har deres unikke og varierende farvetone, rød, sort, brun, lys eller mørk sandeltræ.