Svaret på hvad træure faktisk er

Træure? Ja du hørte korrekt! En vanvittig trend der har vokset sig utrolig stor i USA har nu ramt Danmark. Du har sikkert stiftet bekendtskab med andre accessories som solbriller, armbånd, halskæder osv. som er lavet af træ.

De seneste år har utrolig mange virksomheder trukket naturen til sig, efter at have mistet den forbindelse der er mellem mennesket og naturen. Industrialiseringen har bevæget sig i at bruge maskiner og på den måde øge produktiviteten. Dette medførte i en periode at stort set alle forskellige accessories som ure, smykker, halskæder blev lavet med maskiner. Dette er også en af de grunde til Woodwatches.dk blev grundlagt, nemlig det med at komme væk fra store masseproduktioner og bevæge sig hen imod noget unikt.

Hvordan kan det dog være at ure lavet af træ har haft så stor en vækst i USA? Dette spørgsmål har vi stillet os selv utrolig mange gange på kontoret. Det er ikke helt så svært at forstå hvorfor… Lad os antage at du skal til en fest eller besøge nogen, størstedelen af dem der befinder sig det samme sted som dig render rundt med et metal ur rundt om håndledet. Træuret er gået hen og blevet en erstatning for metal uret, hvor man hurtigt vil få en del opmærksomhed med et unikt ur rundt om håndledet, som de færreste har set før.

Vores valg af sortiment præger meget af miljøvenlige ure. Dette betyder at alle de træure der bliver solgt på vores hjemmeside, er lavet med øko-venligt træmateriale. www.woodwatches.dk værdier er at sætte et præg på at gøre verden til et mere miljøvenligt sted.

Du kan se et udvalg af vores træure ved at klikke her

skaermbillede-2016-10-10-kl-22-11-24